Vakantie

Halo allemaal,

Na een week geen trainen hebben jullie gisteren gelukkig ok weer kunnen genieten van het samenzijn op de atletiekbaan. Dat was weer erg leuk en gezellig.

Nu is het wel zo dat jullie volgende week weer schoolvakantie hebben, en zoals altijd is er dan ook GEEN trainen.

En dan wil ik jullie gelijk even nog iets vertellen.

Jullie hebben misschien al gemerkt dat Donika er heel vaak niet was om trainen te geven. Ze heeft bij mij aangegeven dat ze ook stopt met trainen geven. Dat vinden wij als AAA heel erg jammer, omdat we al niet zoveel trainers hebben. Maar Donika kon de trainingen niet meer inpassen in haar week, en dat respecteren wij natuurlijk. Ik heb Donika bedankt voor alle energie die ze in het trainen geven heeft gestopt en haar succes gewenst met alles waar zij op dit moment mee bezig is.

Bij deze ook een oproep aan de ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Lijkt het je leuk om (assistent) trainer te worden en zo op deze manier een steentje bij te kunnen dragen aan het soepel verlopen van de trainingen, geef het dan aan bij mij! We hebben jullie heel hard nodig!!!!!!!

Je hoeft geen grote affiniteit te hebben met atletiek, een helpende hand is al zeer welkom ter ondersteuning van de trainers.

En, bevalt het goed dan valt het altijd te bespreken om een cursus te volgen. Ook dat gaat niet veel tijd kosten, het kost je namelijk 5 uur.

Dus ouders/verzorgers, geef je op bij mij om 1 of 2 keer in de week te helpen bij het trainen geven van onze jeugd, onze toekomst!!!!!!

Een hele fijne vakantie allemaal, en tot maandag 1 maart!

Groetjes,

Carin van Zwienen

jeugdco├Ârdinator AAA.=