Welkom bij A.A.A.

Welkom bij A.A.A. Atletiekvereniging Alblasserdam. Op deze website vind je alles over de atletiekmogelijkheden en over onze vereniging.

Dit is onze nieuwe website. Hij is nog in ontwikkeling. De belangrijkste zaken zijn op de site gezet, maar een foutje is zo gemaakt. Klopt er iets niet, of mis je iets? Meld het ons via ons contactformulier.

Belangrijke mededeling

Samen sporten bij A.A.A. Atletiekvereniging Alblasserdam

Bij ons zijn er sportmogelijkheden voor iedereen. Jong of oud. Beginner of gevorderd. Samen sporten maakt het makkelijker en leuker. Of het gaat om motivatie, de gezelligheid. Of om de begeleiding van ervaren trainers. Er is voor elk wat wils.

Doe mee! Met baanatletiek (jeugd), hardlopen op de weg (verschillende niveaus en afstanden), sportief wandelen, of bootcampen. Nog geen hardloopervaring? Regelmatig organiseren we ook Start-to-Run loopgroepen voor onervaren lopers.

Evenementen

Elk jaar organiseren we een aantal uitdagende, mooie en gezellige atletiek-evenementen.
Het eerstvolgende event is de Molenloop op zaterdag 2 oktober 2021. Een prachtige hardlooproute door het molenlandschap van de Alblasserwaard. In 2 afstanden. De 5 en 10 Engelse mijl.

Onze vereniging en leden

A.A.A. Atletiekvereniging Alblasserdam is een relatief kleine atletiekvereniging. Gezelligheid, enthousiasme en saamhorigheid staan bij onze vereniging bovenaan, en zijn belangrijker dan op topniveau presteren. Alles over de vereniging lees je hier.

Laatste nieuws van A.A.A.

 • Molenloop en jublieumfeest 75 jaar A.A.A.
  De voorbereidingen voor de Molenloop 2021 zijn gestart. We hopen natuurlijk dat we er een mooie dag van kunnen maken.
 • Geen Schouten-Toyota Grote Rivierenloop Circuit in 2021
  Er is in 2021 geen Grote Rivierenloop Circuit. De meeste wedstrijden zijn afgelast. Kijk ook op hun website.
 • Lekker getraind
  Heerlijk kunnen trainen met drie nieuwe kinderen erbij
 • Lekker getraind
  Eerste training na de vakantie met heerlijk weer. De avonden worden al langer.
 • Vakantie
  Halo allemaal, Na een week geen trainen hebben jullie gisteren gelukkig ok weer kunnen genieten van het samenzijn op de atletiekbaan. Dat was weer erg leuk en gezellig. Nu is het wel zo dat jullie volgende week weer schoolvakantie hebben, en zoals altijd is er dan ook GEEN trainen. En dan wil ik jullie gelijk…

  Continue reading Vakantie

A.A.A. Atletiekvereniging Alblasserdam bedankt al haar sponsoren

Een vereniging kan niet zonder sponsoren. Wil je ook sponsoren? Stuur ons een bericht via de contactpagina en je ontvangt zo snel mogelijk bericht over de mogelijkheden.

No shortcode ID found