Start 2 Run

Start 2 Run is speciaal voor de beginnende loper die onder deskundige leiding een goede start met hardlopen wil maken. Door de techniek verbetering zullen ook blessures afnemen en zal het plezier in hardlopen toenemen.

De loopgroep is er voor deelnemers die nog nooit (onder begeleiding) gelopen hebben en dat nu graag willen opstarten of deelnemers die wel eens hebben gelopen maar dat op een verantwoorde en gestructureerde manier willen voortzetten.

Met het beproefde trainingsprogramma en met de professionele begeleiding is op een verantwoorde manier binnen 20 weken de 5 kilometer te lopen.

Het trainen in een groep werkt bewezen als prikkel om nog beter te presteren. Er is echter zeker ook ruimte voor de individuele loper en schema’s worden dan ook altijd persoonlijk gemaakt en besproken.

De vorige edities van de start to run groepen hebben bewezen dat de deelnemers enthousiast raken over het hardlopen en velen stromen dan ook door naar de verschillende andere loopgroepen binnen AAA.

Heb je interesse? Meld je alvast aan en we nemen contact met je op. Stuur ons een berichtje naar loopgroep@aaa-atletiek.nl.